Трудната бюрократична обстановка и корупцията на различни нива в администрацията

...
Трудната бюрократична обстановка и корупцията на различни нива в администрацията
Коментари Харесай

Даниел Лорер: ББР ще обяви утре нов продукт за сектор "Туризъм"

" Трудната бюрократична конюнктура и корупцията на разнообразни равнища в администрацията допускат усложнен режим на вложение в България.  Докато не променим регулаторната си рамка, която разрешава да се основава и оперира чист бизнес, който да работи в предвидима среда, това няма да се промени . Смятаме, че през новата година тази нова тактика ще стартира да носи своите плодове ". 

Това сподели пред БНР Даниел Лорер, министър на нововъведенията и растежа. 

Той акцентира, че  нарасналата инвеститорска интензивност ще подтиква и страната да оправя локалните пътища , с цел да могат предприятията да действат по-добре. 

" Всяка последваща седмица работа на това държавно управление ще прибавя нови неща в новия роман за България. Министерството на нововъведенията и растежа, по-специално Българската организация за инвестицииq ще бъдат острието на копието в този роман по целия свят в какво се трансформира България ". 

В предаването " 12+4 " Лорер добави: 

" Българската банка за развиване ще разгласи на следващия ден нов артикул, който е ориентиран към бранша " Туризъм " . Новият пакет ще бъде предопределен за този усложнен бранш. С банката работим интензивно за основаване на сходни артикули и в бранш на земеделието ". 

Интервюто с Даниел Лорер можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР