Трудната блондинка чака наследник от най-богатия държавен глава, а бременеенето

...
Трудната блондинка чака наследник от най-богатия държавен глава, а бременеенето
Коментари Харесай

Вече Съвсем Се Оляха! Плевнелиев И Деси Банова Вбесиха Цяла България! Вижте До Къде Се Докараха С Помощта На Гала!

Трудната русокоска чака правоприемник от най-богатия държавен глава, а бременеенето й се следи старателно от близката й приятелка в Нова телевизия - Гала, написа Пик. Предаването на плевенчанката е нормалната телевизионна естрада, от която Деси Банова от време на време осведомява нацията дали е повръщала преди ефир или от какъв ракурс обичаният й възнамерява да снима раждането на дребния Плевнелиев наесен.

Постоянното лансиране на ВИП-двойката е донесло черни точки за Гала пред хората от високите етажи на Нова. От там към този момент от ден на ден недогували, че Банова през няколко седмици се изяснява за персоналния си живот в будоарното предаване. А против абонамента на синоптичката в " На кафе " недогуват и феновете, които също се възмущават, че цялостни ефирно време с блондински разкази за връзката си с Плевнелиев.

Из коридорите на медията разясняват, че Гала е получила забележка от по-вишестоящите от нея и краткотрайно домакините, които съгласно рейтингите от ден на ден оредяват, ще се спасят от досадните гостувания на бъдещата госпожа Банова-Плевнелиева. Но единствено краткотрайно...

В екипа на Гала към този момент се коментирала концепцията идващото включване на Деси в ефир да бъде по време на раждането и компромисно - директно измежду него. Искали да създадат рейтингов взрив. Преди 7 години русокоската бе включена онлайн в утринния блок " Здравей, България " от стаята си в " Шейново ", безусловно минути, откакто слезе от гинегологичното магаре.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР