Трудна и изпълнена с много комични предизвикателства задача ще си

...
Трудна и изпълнена с много комични предизвикателства задача ще си
Коментари Харесай

Парушев и Емил сдобряват семействата в All Inclusive

Трудна и изпълнена с доста комични провокации задача ще си слагат Парушев (Петър Калчев) и Емил (Явор Борисов) в новия епизод на " All Inclusive ". Двамата не могат да одобряват, че толкоз близки другари като Чобанови и Сиромашки се намират в спор, по тази причина кроят скришен проект, който да събере фамилиите на помирителна вечеря. Целта им е да напомнят на скараните кои са най-ценните неща в живота и какъв е смисълът на другарството. Но ще има ли триумф благородното желание или ще се трансформира в цялостно крушение?

Елена (София Маринкова) за пръв път вижда своя брачен партньор толкоз ревностен. В началото й е прелестно и даже се усеща поласкана, само че, откогато Пламен (Любен Кънев) схваща за първата обич на жена си, той става все по-мнителен и нерешителен. Ревността му взима връх, само че подготвен ли е да се изправи против своя противник (Юлиян Малинов) или му е неловко да си признае, че изпитва боязън да не загуби обичаната?

Христо (Ненчо Балабанов) е захласнат от мисълта, че остарява, а това го ядосва, тъй като егото не му разрешава да се помири с това състояние. Той не смее да признае даже пред себе си, че се опасява от този факт и прави всичко допустимо да си потвърди противоположното. Като за похлупак, нервите му са подложени на тест от щурото хлапе в хотела, което май си е наумило да го подлуди. Палавият Денис (Симеон Ангелов) е абониран за пакости и единствено по този метод си разнообразява живота, тъй като възрастните са толкоз заети, че не им остава време да му извърнат внимание. Денис, обаче, е зложелател на скуката и непрекъснато намира с какво да се развесели. Малкият взима Христо за цел и приготвя хитри клопки за него. Има ли метод Чобанов да се оправи със обстановката, или тя ще излезе напълно отвън надзор? 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР