Тройно убийство е станало в пловдивското село Рогош, съобщи БНР.

...
Тройно убийство е станало в пловдивското село Рогош, съобщи БНР.
Коментари Харесай

Тройно убийство в пловдивското село Рогош заради имот

Тройно ликвидиране е станало в пловдивското село Рогош, заяви БНР. За жестокото закононарушение, случило се в ранната съботна вечер, удостовери районната полиция. Сигналът за случилото се е подаден на тел. 112 към 18.30 часа.

По неофициална информация, починалите са трима мъже от едно семейство, евентуално татко и неговите синове. Според очевидци, те са убити, а една жена е ранена. Тя е откарана в болница " Свети Георги " в Пловдив с пострадвания. Състоянието ѝ е устойчиво, сега ѝ се вършат проучвания, заяви Българска национална телевизия.

Кървавият случай е станал в циганската махала на селото. Причините към този момент са неизяснени, само че по първични данни убийството е осъществено след скандал за завещание. На място са оперативни групи на криминалистите от регионалната дирекция, представители на прокуратурата и най-малко три коли за спешна помощ.

" Служители от ОДМВР-Пловдив проверяват сигнал за случай в с. Рогош, получен през днешния ден на тел 112. Предприети са дейни процесуални и следствени дейности за изясняване на всички обстоятелства и условия по случая. Уведомена е прокуратурата ", оповестиха от полицията. Мъж на име Николай е прострелял чичо си и двамата си братовчеди, заяви малко по-късно уеб сайтът trafficnews. Те са имали омраза отдавна, а той постоянно ги е заплашвал, че ще ги убие. В основата на разногласието е била къща, описват от махалата. Убитите племенници са на 45 и 50 години. Всички в ромската махала са потресени от изтезанието споделят, че в селото не се е случвало сходно нещо. Все още не е ясно дали килърът е арестуван или е избягал.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР