Тротоарът към южното платно на новия булевард Левски вече е

...
Тротоарът към южното платно на новия булевард Левски вече е
Коментари Харесай

Вижте в Петел: Южният тротоар на булевард Левски е готов. Има страхотна гледка към стадиона

Тротоарът към южното платно на новия бул. " Левски " към този момент е подготвен, видя кореспондент на " Петел ". Това е прелестна вест за пешеходците, защото по време на ремонта те безусловно вървяха всред колите. Освен неприятностите за водачите, по време на ремонта, като тапи и неравности, мощно затруднени бяха и пешеходците. За тях не бе самостоятелен даже и дребен сектор, по който да минават. 

Хората, които трябваше да се движат през Спартак вървяха паралелно с колите, което съществено застрашаваше техния живот, изключително в тъмните часове на денонощието.



За благополучие, за тях към този момент има построен тротоар, който с изключение на, че наподобява да е изработен еднакъв този път, открива доста приятна панорама към стадиона. Вървенето по чисто новите плочки с гледка в профил си е наслаждение. Хората спират да се насладят и да огледат един от новите елементи на огромния ремонт. 

 Пред ХЕИ, обаче, тротоарът си остава единствено асфалтиран и варненци се чудят дали ще се употребява като велоалея или като тротоар. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР