Тризнаци – две момиченца и момченце, заченати по естествен път,

...
Тризнаци – две момиченца и момченце, заченати по естествен път,
Коментари Харесай

Тризнаци проплакаха в ,Мама и Аз`

Тризнаци – две момиченца и момченце, заченати по натурален път, проплакаха в последния ден на август в най-новата клиника за майчино и детско здраве,Мама и Аз`. В момента бебетата са под наблюдаване в неонатологичния натоварен бранш на клиниката. Състоянието им е нормализирано, осведоми доктор Андрей Христов, шеф на отделението по неонатология.

Малчуганите са се появили на бял свят с минута разлика - в 9,15 ч., 9,16 ч. и 9,17 ч. и са с тегло сред 1400 година и 2100 година Раждането са водили доктор Александър Любенов - шеф на отделението по обща и онкологична гинекология и екипа му, неонатологични екипи под управлението на доктор Андрей Христов, екип от отделението по анестезиология и интензивно лекуване и интензивни акушерки.

„ Своята глътка живот посрещнаха за първи път наши пациенти - тризнаци, от високорискова бременност. Майката е от различен регионален град, само че е избрала,Мама и Аз` поради отличните експерти и модерната инсталация, с помощта на които можем да посрещнем и най-големите провокации. За да посрещнем бебетата, бяха образувани три цялостни независими неонатологични екипа със съответната техника. След първичната стабилизация на новородените, те бяха преместени с транспортен кувьоз до неонатологично интензивно поделение, където стартира битката за техния живот. Направихме вливания на нужните лечебни разтвори и медикаменти, а на 20-ата минута приложихме лекарство, с цел да могат белите дробове да действат по-добре, подкрепени от апаратите за дишане ", заяви доктор Христов.

Майката на бебетата - Мирослава, се усеща добре и е настанена в родилното поделение на,Мама и Аз`. Тя и таткото Захари към този момент са имали среща с лекарите, с цел да се осведомят за положението на децата си. Таткото е имал опция и персонално да види малчуганите. Тризнаците към този момент си имат и имена. „ Със брачна половинка ми избрахме Габриела, Елена и Мирослав. Най-важното за нас е да са здрави ", споделя щастливата Мирослава и разкрива, че у дома с най-голямо неспокойствие бебетата чака баткото, който е на 2-години.

Габриела, Елена и Мирослав ще останат под наблюдаване, до момента в който доближат нужното целесъобразно тегло за своята възраст.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР