Triumph Bulgaria кани собствениците на класически мотоциклети да подкрепят каузата на райда

...
Triumph Bulgaria кани собствениците на
класически мотоциклети да подкрепят
каузата на райда
Коментари Харесай

ТАЗИ НЕДЕЛЯ ПРЕЗ СОФИЯ ЩЕ МИНЕ “THE DISTINGUISHED GENTLEMAN’S RIDE”

Triumph Bulgaria кани притежателите на класически мотоциклети да подкрепят каузата на райда на 30 септември

В последната неделя на септември в София отново ще се организира The Distinguished Gentleman’S Ride. Международното благотворително събитие се провежда за първи път през 2012 година от Марк Хава и последователно набира популярност, достигайки до 650 града в 95 държави. Навсякъде то се състои на 30 септември и с една идея, а именно информираност и набиране на средства за мъжко физическо и психологично здраве.

Марк Хава споделя, че концепцията за мъже, облечени като джентълмени, му идва от персонажа на Дон Дрейпър в култовия телевизионен сериал “Момчетата от Медисън Авеню ”. Целта на райда е да се повиши информираността на хората за проблемите с мъжкото здраве - както физическото, по този начин и душевното. Всяка година близо 1 милион мъже умират от рак на простата или се самоубиват, а задачата на събитието е обществото да стартира да обръща внимание на мъжкото здраве и тази ужасяваща статистика да се промени.

The Distinguished Gentleman’S Ride е изключително успешна самодейност, която сплотява над 120 000 мъже и дами по света. Всички те, облечени съгласно етикета, яхват своите класически мотоциклети и излизат да подкрепят идеята. Събраните средства отиват в организации за битка с рака на простата и в стратегии за психично здраве.

От 2013 година насам The Movember Foundation е набрала над 13 милиона $, а тази година целта на DGR е да се съберат още 6 милиона долара.

Световни сътрудници на събитието са Triumph Motorcycles и Zenith Watches, които осигуряват награди за участниците, събрали най-много средства, както и за най-добре облечените джентълмени. В листата с партньори са и Hedon Helmets и REV’IT!.

Как да се включите:
За да вземете присъединяване в райда, би трябвало да се регистрирате на уеб страницата на The Distinguished Gentleman’s Ride: www.gentlemansride.com. Там ще откриете допълнителна информация за събитието в най-близкия до вас град.

В парада имат право да вземат участие единствено cafe racer, tracker, scrambler, classic, bobber, vintage scooter, old school chopper, bratstyle, sider car и modern classics модели.

Маршрутът, по който ще мине парада, може да се види единствено от регистрирани участници. Това е направено за да не могат да се включат незаписали се, които не са наясно с условията, както и да не се губи от капацитета за набиране на средства. В райда не могат да участват спортни мотоциклети, cruiser, adventure и dirt мотори, както и съвременни скутери.

Запазвайки нишовия темперамент на райда, събитието остава в дребен размер и е по-театрално, тъй като в него взимат участие единствено ретро и типичен машини, които не могат да бъдат видени по улиците всеки ден.

Triumph има дълга история на произвеждане на някои от най-популярните и разпознаваеми мотоциклети. Марката поддържа The Distinguished Gentleman`s Ride през цялото време и е дарявала модели от класическата гама неведнъж. Освен това е първият огромен спонсор на събитието от 2013-а и оказва помощ за развитието му.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР