Триумфът на Манчестър Юнайтед над Нюкасъл във финала на турнира

...
Триумфът на Манчестър Юнайтед над Нюкасъл във финала на турнира
Коментари Харесай

“Контра”: Ще надгради ли Манчестър Юнайтед над първия трофей през сезона?

Триумфът на Манчестър Юнайтед над Нюкасъл във финала на шампионата за Купата на лигата беше водеща тематика в следващото издание на “Контра ” - дискусионното предаване за европейски футбол в ефира на Sportal TV и Sportal.bg . В студиото публицистите Даниел Любомиров, Васил Сумрачки, Красимир Гълъбов и Радослав Стойков споделиха своите визии за триумфа на “червените дяволи ”. Това беше първи трофей за клуба от шест години насам, като е логически въпросът дали няма да бъде взета и друга купа, имайки поради, че тимът на Ерик загар Хаг продължава присъединяване си в Лига Европа, Купата на Англия, а и е трети в Премиър лийг.

Все отново все още с най-големи шансове за шампионската купа си остава Арсенал, който надделя Лестър с 1:0. И този мач беше придружен от забавни моменти и незачетен гол, който породи известни полемики.

На фона на това вторият в таблицата Манчестър Сити не остави и грам подозрение в превъзходството си над Борнемут - 4:1. Ливърпул пък трябваше да се оправя с шока от тежката загуба с 2:5 от Ливърпул в Шампионската лига и стигна единствено до точка против Кристал Палас. Продължават проблемите на Челси, който разочарова с играта си и против Тотнъм - 0:2.

Изненадващо в Испания се сътвориха условия да се приказва за завръщане на интригата в борбата за купата, откакто Реал Мадрид редуцира изоставането си от Барселона на 7 точки. Това стана факт след издънката на каталунците против Алмерия - 0:1, както и след “хикса ” в дербито на Мадрид.

На Апенините няма битка за първото място, където Наполи не стопира да усилва задатъка си. Този път разочарованието беше Интер, който позволи проваляне с 0:1 от Болоня. От това се възползва Милан, който застигна градския си конкурент.

Килиан Мбапе и Лионел Меси демонстрираха какво могат и Пари Сен Жермен отнесе Марсилия в дербито на Франция, като по този метод сподели, че е подготвен да се пребори с Байерн в реванша от 1/8-финалите в Шампионската лига.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР