Трите големи класирания за целодневен прием през 2022 година в

...
Трите големи класирания за целодневен прием през 2022 година в
Коментари Харесай

Предстоят три големи класирания в детските ясли във Варна

Трите огромни класирания за целодневен банкет през 2022 година в детските ясли във Варна ще бъдат на 6 юни, 20 юни и 4 юли. Приетите деца ще влизат поетапно от 01.09.2022 година по авансово направен график от шефа на съответното детско заведение. През останалите месеци от годината ще се афишират изключителни класирания при съществуване на освободени места, оповестяват от дирекция " Здравеопазване “ към Община Варна. 

Има оповестено изключително класиране на 10-ти май с 30 свободни места в детска ясла №9 " Детелина “. В тази връзка електронната система за банкет ще бъде затворена за редакции и регистрации на нови заявки от 6-ти май до 10-ти май, в това число. От 11-ти май  до 13-ти май класираните деца могат да се записват или отхвърлят приема. Малчуганите ще се одобряват по авансово направен график от шефа на детското заведение. 

Повече информация и график на дейностите на адрес: https://newkg.uslugi.io/

 

Паралелно с това в 18 детски градини има разкрити и яслени групи, които също ще поемат част от децата. Кандидатстването в тях стартира от 9-ти май по едно и също време с приемът в детските градини. Повече информация на адрес: https://dg.uslugi.io/infant
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР