Трите деца на Красимир Каменов-Къро, който беше екзекутиран заедно със

...
Трите деца на Красимир Каменов-Къро, който беше екзекутиран заедно със
Коментари Харесай

Децата на разстреляния Къро се връщат в България?

Трите деца на Красимир Каменов-Къро, който беше екзекутиран дружно със брачната половинка си Гергана, телохранителя и домашната им помощница, са се измъкнали на косъм от страшната кланица в дома им в ЮАР.

Наследниците на мафиота и манекенката са на 8, 11 и 13 години и посещават българско образователно заведение в Кейптаун, написа " България през днешния ден ".

Преди разстрела фамилията е било следено дълго време, с цел да могат техните убийци да научат точния им график в всекидневието.

Всяка заран в 8 часа децата отпътували с бус, който бил ръководен от защитата на Къро до учебното заведение им. В четвъртък сутринта телохранителят по график закарал децата на Каменов до образователното заведение. Когато се е прибирал в имението, вратите в двора са се отворили.

Точно в този миг убийците нахлули с тежък брониран джип, блъскайки буса на телохранителя във вътрешността в двора и помитайки вратата. Нападателите били в униформи на ДЕА - американската работа за битка с опиатите. Именно това е заблудило Къро, жена му и двамата им чиновници да не създадат опити да се защитят.

Сложени им били белезници, а на Каменов свински опашки и са ги предиздвикали да легнат с лице към земята, като те до последно считали, че това е акция. След това са били разстреляни от упор.

Че по време на кървавата екзекуция децата са били на учебно заведение, удостовери шефът на учебното заведение им Антон Николов. Той описа, че двете момчета и момичето са ученици на школото от дълги години. " Отличници са, показват много позитивни резултати в просветителния процес ", похвали ги той.

След жестоката покруса с трите деца е приказвал психолог. Понеже остават без майка и татко, се чака хлапетата да бъдат върнати при родственици в страната ни.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР