Тринадесетото издание на популярния турнир по спортни танци International Dance

...
Тринадесетото издание на популярния турнир по спортни танци International Dance
Коментари Харесай

В Монтана стягат 13 -то издание на турнира по спортни танци

Тринадесетото издание на известния шампионат по спортни танци International Dance CUP Montana OPEN 2018 ще се организира на 17-ти март 2018 година Той започва в 11:30 ч. в зала „ Младост “ с конкуренцията на двойките от детски и младежки спортни класове. В този първи съставен елемент от шампионата, ще се проведат квалификации за българските танцови двойки. Очакванията са да се включат спортни клубове от 23 обитаеми места от страната.
Турнирът от Държавния състезателен календар на Българската федерация по спортни танци, ще продължи с предварителните кръгове в интернационалната конкуренция. В нея ще заемат присъединяване спортни двойки, най-вече от Балканските страни. Официалната и втора част на шампионата за Купата на общините на област Монтана е с начален час 18:30 ч. За първи път на влиятелното, към този момент обичайно събитие в Монтана, чакаме да гостува и арбитър от Монголия. Всички спортни двойки ще показват спортната си стратегия от латиноамерикански и общоприети танци и ще бъдат оценени от интернационална съдийска бригада, според стандартите на WDSF (World Dance Sport Federation).
Турнирът се провежда от клуб по спортни танци „ ОГОСТА данс “ в партньорство с общините на област Монтана. Съпричастни към впечатляващото събитие са и спонсори като:
„ Гала Инвест холдинг “ АД – Генерален спонсор, „ БКК-95 “ ЕООД, „ Ирели “ ООД, „ Арома “ АД, „ ОББ “ АД, „ МонБат “ АД, магазини „ Майстор “, „ Хаджийски и фамилия “ ООД, СД „ Войнов и Сие “, Минерална вода „ КОМ “, ЗАД „ ДЗИ “, „ Фелдхюс БГ “ ЕООД, Едноличен търговец „ Вибрострой 99 “, „ Агромашинагруп “ ООД, Туристическа организация „ Елит-М травел “, „ Екотерра “ ЕООД, Градински център,,Бързия,, и др.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР