Тримата заложници, които избягаха от Хамас само за да бъдат

...
Тримата заложници, които избягаха от Хамас само за да бъдат
Коментари Харесай

Израелски заложници, застреляни по погрешка от IDF, бяха написали „SOS“ и Help“ на табела с остатъци от храна

Тримата заложници, които избягаха от Хамас единствено с цел да бъдат убити по простъпка от Израелските отбранителни сили, използваха остатъците от храна, с цел да напишат „ SOS ” известия върху бяла забрадка, съгласно военните.

Израелските мъже – Йотам Хаим, 28, Самер Талалка, 22 и Алон Шамриз, 26 – са употребявали остатъците от храна, с цел да надраскат известия, които гласят „ SOS “ и „ Помощ, 3 заложници “, представителят на IDF контраадмирал Даниел Хагари сподели на X.

„ Въз основа на следствието на случая на място наподобява, че тримата отвлечени са били в постройката, където са били ситуирани табелите, най-малко през известно време “, написа Хагари в неделя.

„ IDF осведоми фамилиите за спомагателните находки, открити до момента, и ще продължи да го прави “, сподели той, добавяйки, че следствието на трагичния случай продължава.

Заложниците са оставили знаците на постройка в квартал Шеджая в град Газа, където са прекарали известно време, откакто са избягали от своите похитители или са били...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР