Тримата са задържани на 04.02.2022 г. на територията на гр.

...
Тримата са задържани на 04.02.2022 г. на територията на гр.
Коментари Харесай

Задържаха трима участници в престъпна група за трафик на хора с цел сексуална експлоатация

Тримата са арестувани на 04.02.2022 година на територията на гр. Бургас при профилирана полицейска интервенция на чиновници от бранш БОП-Бургас към отдел „ Югоизточен “ при ГДБОП-МВР.

Действията са извършени под управлението и надзора на Специализираната прокуратура на територията на Бургас, Сливен и Стара Загора. Единият от арестуваните е притеглен като началник на проведена незаконната група, а другите двама – за присъединяване в незаконната скица. Според събраните досега данни групата е работила от август 2021 година в страната ни, наемали са жилища и обособени пространства за предлаганите услуги. В хода на дейностите са осъществени претърсвания на домашните адреси на тримата, както и на наетите от тях жилища, откъдето са конфискувани голям брой движимости и предмети, съотносими към следствието.

Вчера, по реда на член 64 от Наказателно-процесуален кодекс, Специализираната прокуратура е внесла в Специализирания углавен съд претенции за взимане на ограничения за неотклонение „ задържане под стража “ на тримата обвинени. В намерено съвещание съдът дефинира най-тежката мярка за привлечения като началник на незаконното съдружие и „ домакински арест “ за упрекнатите като участници в групата.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР