Трима солидно почерпени младежи, потрошили селска кръчма и пребили клиент,

...
Трима солидно почерпени младежи, потрошили селска кръчма и пребили клиент,
Коментари Харесай

Див екшън в Северозапада! Пияни младежи потрошиха селска кръчма и пребиха клиент

Трима солидно почерпени младежи, потрошили селска механа и пребили клиент, бяха изправени на подсъдимата пейка, научи организация BulNews. Кръчмарската борба се развихрила във видинското село Ракитница точно на Коледа през 2016 година, само че едвам в този момент младежите чуха присъдите си.
Екшънът се разиграл в не тихата и свята празнична нощ, към 23 часа. Тримата младежи - К.Г. на 18 години, Д.Г. на 21 години и 20-годишният П.Г. запивали крепко в селската механа „ Ахилис “. Те обаче прекалили с напитките и спретнали вманиачен скандал, без забележима причина.
Първо 18-годишният К.Г. го блъснал на таверна и почнал да чупи стъклени шишета, като ги удрял мощно в пода на заведението. След това той протегнал ръка към коледната декорация. Върхът на наглостта бил, когато вандалът тръгнал да чупи дивани и маси.
Приятелите му Д.Г. и П.Г. се пробвали да го спрат, като с общи старания го избутали отвън заведението. Малко по-късно обаче пияните младежи се върнали и почнали дружно да трошат всичко, което им попаднало пред погледа. В този миг клиент на заведението К.Б. им направил забележка, което още повече ги разгневило и те му скочили на пердах. Мъжът паднал на земята, а тримата още по-озлобено почнали да го удрят и ритат където сварят, като един от пияните младежи даже го блъснал в главата със стъклена бутилка. След това си тръгнали, като че ли нищо не са сторили.
В резултат на въргала в заведението не останало нищо крепко. Дори плочките по пода и стените били развалени от мятането на стъклени бутилки и бруталното трошене на масите, столовете и диваните в кръчмата.
Наказанието на всеки един от вандалите е условна присъда от година затвор и публично неодобрение, което да бъде изпълнено посредством оповестяване на присъдата по локалното радио „ Видин”. Те ще би трябвало да заплатят солидарно направените разходи по делото в размер на близо 500 лв..
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР