Трима са загинали, а двама са ранени при тежко пътно

...
Трима са загинали, а двама са ранени при тежко пътно
Коментари Харесай

Трагедия на пътя: Трима загинаха, двама са в тежко състояние след катастрофа на пътя Ловеч - Плевен

Трима са починали, а двама са ранени при тежко пътно произшествие на пътя Ловеч – Плевен, оповестиха от Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Ловеч.

По първични данни злополуката е станала нощес, към 23:56 часа, в региона на бензиностанция " Шел ". 22-годишен водач на лек автомобил " Ауди ", пътуващ в посока към Ловеч, при мокра настилка и на дясна крива, е навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се е блъснал в движещия се към Плевен лек автомобил " Фиат ", ръководен от 32-годишен плевенчанин, оповестява Българска телеграфна агенция

В резултат на произшествието на място са умряли плевенчанинът и двама пасажери от другия автомобил - мъж и жена, надлежно на 32 и 21 години.

В тежко положение в болница са откарани водачът на лекия автомобил " Ауди " и 20-годишна пътничка от същото транспортно средство, показват от полицията в Ловеч.

Извършен е оглед на местопрестъпление и е формирано досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава под управлението на Окръжната прокуратура в Ловеч.

Припомняме, че на 20 юли вечерта при разклона за село Ралево още веднъж на пътя Плевен – Ловеч при злополука починаха трима души.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР