Трима роднини бяха наказани с по 3-годишни условни присъди за

...
Трима роднини бяха наказани с по 3-годишни условни присъди за
Коментари Харесай

Осъдиха трима мъже за отвличане на ученичка, харесали я за булка

Трима родственици бяха осъдени с по 3-годишни условни присъди за похищение на ученичка за насилствена сватба , събощават от прокуратурата. 

Окръжният съд в Монтана осъди на по 3 година условно с 5-годишен изпитателен период двамата братя, Б.Б. (42 г.) и  Д.Б. (34 г.), дружно с 21-годишният Я.Я, който е наследник на по-младия брат, оповестиха от Съдебната палата в Монтана.

Случаят е от 20 февруари 2020 година Тогава тримата спрели набелязаната младоженка на улица в село Дондуково , община Брусарци. Момичето таман се прибирало от учебно заведение към дома си. Качват ученичката принудително в колата си. Закарват я в близкото село Расово с обяснението, че желаят да я оженят за Я.Я. Тя отхвърля, само че тогава тримата мъже потеглят с автомобила си към град Кардам, с цел да укрият отвлечената при свои родственици. По пътя колата им е спряна за инспекция от полицията в град Бяла, област Русе. Отвлеченото момиче съумява да извика за помощ и униформените арестуват похитителите. Те са арестувани и против тях е формирано досъдебно произвеждане за похищение.

Т римата родственици се признават за отговорни и декларират, че непринудено подписват съглашения с прокуратурата за условни присъди от по три години. Решението е дефинитивно и не предстои на обжалване, прецизираха от Съдебната палата в Монтана.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР