Трима представители на различни опозиционни партии и бивш шеф в

...
Трима представители на различни опозиционни партии и бивш шеф в
Коментари Харесай

Трима партийци и бивш шеф в Комисията за защита от дискриминацията на протеста срещу Каракачанов

Трима представители на разнообразни опозиционни партии и някогашен началник в Комисията за отбрана от дискриминирането (КЗД) са били дружно на митинга против вицепремиера Красимир Каракачанов, който се организира в понеделник пред Министерския съвет, научи „Труд“.

Четиримата, които са се снимали усмихнати и прегърнати, са столичният общински консултант от групата „Реформаторски блок – София“ Марта Георгиева от ДСБ, Владислав Панев – съпредседател на партия „Зелените“ и създател на „Дневник“, дългогодишният член и заместник-председател на Комисията за отбрана от дискриминирането от ромски генезис Лало Каменов и ромският деятел Огнян Исаев, който беше в първия състав на управлението на Народна партия „Свобода и достойнство“ на напусналите Движение за права и свободи Корман Исмаилов и Касим Дал.

Протестът беше проведен, по личните й самопризнания пред БТВ, от Лиляна Ковачева от Центъра за консолидиране на деца и възпитаници от етническите малцинства към просветното министерство.

Както „Труд“ първи заяви, тъжба против Каракачанов в КЗД подаде различен ромски деятел – Ачо Йорданов, който преди две години се е снимал на маса с управлението на комисията. Той също се разгласи за уредник на митинга.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР