Трима от чужденците в Берое почти сигурно ще напуснат. Това

...
Трима от чужденците в Берое почти сигурно ще напуснат. Това
Коментари Харесай

Чистка на чужденци в Берое

Трима от чужденците в Берое съвсем несъмнено ще изоставен. Това са Гаюс Макута, Стив Фуртадо и Ибрахима Конте. Първият е чартърен от Брага до края на сезона и ще се върне в португалския клуб.

Заралии имаха голямо предпочитание да изплатят правата му и по-късно да го препродадат, само че наподобява това няма да се случи. Напоследък Макута основава единствено проблеми, откакто през зимата му пропаднал трансфер в чужбина. За последния мач с Монтана Петър Колев даже го остави отвън групата. Отдавна в групата не попада и Конте. Високата заплата ще откаже старозагорци и от него.

Спортно-техническият щаб обаче се надява да задържи нападателя Алуин Фол. Желанието на новия ментор Петър Колев е да продължи да разчита на него. С към момента неразбираем статут са Еривалдо, Кукула и Октавио.

Има и много български играчи с изтичащи контракти - Димо Бакалов, Крум Стоянов, Георги Ангелов, Александър Василев. Под Аязмото остават Александър Цветков и Иван Минчев. Клубът има подписан прелиминарен контракт и с капитана на Царско село Реян Даскалов.

Ветеранът Душан Перниш пък разгласи след дуела на "Огоста ", че има намерение да постави завършек на кариерата си, макар че управлението се надява той да размишления.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР