Трима основни футболисти на Етър пропускат гостуването на Лудогорец II

...
Трима основни футболисти на Етър пропускат гостуването на Лудогорец II
Коментари Харесай

Етър без трима основни футболисти за гостуването на дубъла на Лудогорец

Трима съществени футболисти на Етър пропущат гостуването на Лудогорец II от 27-ия кръг на Втора лига поради травми, оплакаха се от клуба.

Халфът Николай Янков получи скъсване на бедрен мускул в последния мач с Миньор (Перник), Даниел Младенов е контузен, а контузия лекуваше и Яни Пехливанов. Кольо Станев пък е осъден за един мач поради насъбрани картони. Последния дуел заради контузия пропусна и Янко Ангелов.

Мачът е в събота (22 април) от 17:00 часа въз основата " Гнездо на орли " в Разград. Въпреки кадровите проблеми, " болярите " ще гонят пета поредна победа по пътя си към елита, само че би трябвало да пресечен традицията, която не е в тяхна изгода - в никакъв случай до момента не са печелили в формален мач в Разград. 

През февруари етърци въпреки всичко биха дубъла на първенците в контрола с 2:0 с попадения на Евгений Илиев и Дани Младенов. След 26 кръга Лудогорец II е на 5-о място в класирането с 40 точки, гостите от Старата столица са втори с 52 и 9 преднина пред третия Крумовград.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР