Трима нови служители по програмата за хора с увреждания Open

...
Трима нови служители по програмата за хора с увреждания Open
Коментари Харесай

Трима нови служители в Теленор в издание на Open Mind

Трима нови чиновници по програмата за хора с увреждания Open Mind посрещнаха през днешния ден в Теленор България. Те бяха показани от основния изпълнителен шеф на компанията Оле Бьорн Шулстъд по време на конференция във връзка старта на третото издание на плана. На събитието участваха още основният шеф „ Корпоративна политика “ Ирина Василевска и основният шеф „ Човешки запаси “ на компанията Брад Библоу, а специфичен посетител бе ръководителят на програмата в Теленор Норвегия Ингрид Ииме. Събитието почете и ръководителят на Агенцията за хора с увреждания Минчо Коралски.

Тази година Теленор показа опита си при реализацията Open Mind с представители на бизнеса в България, с цел да притегли към идеята още повече последователи. „ Това е третото издание на Open Mind в България и към този момент можем да приказваме за резистентност на програмата. С всяка последваща година положителните резултати ни дават все по-голяма убеденост, че сме поели по верния път. Вярваме, че програмата е нужна и скъпа за всички – за Теленор, за участниците и за обществото. Щастлив съм от интереса на други компании към Open Mind и се надявам да се вдъхновят, с цел да последват образеца ни “, съобщи господин Шулстъд. Мениджъри и специалисти от разнообразни дирекции в телекома споделиха с представители на виновния бизнес своя скъп опит от работата си по програмата. Те описаха за това какви са стъпките, които една организация би трябвало да направи, с цел да бъде сполучлива за всички заинтригувани страни сходна самодейност. Споделиха и доста скъпи препоръки за това какви са спецификите при адаптирането на постройката, подбора на чиновниците, работата с тях и развиването им като персони и експерти

Инициативата Open Mind дава опция на хора с увреждания да покачат квалификацията и конкурентоспособността си посредством работа в компанията. Участниците в тазгодишното издание ще се причислят към звената „ Клиентски тъжби “, „ Обслужване на клиенти “, „ Устойчиво развиване “. Те ще работят по съответен план за интервал от две години, а Теленор ще им обезпечи отворена и налична работна среда и съответното за заеманата позиция финансово заплащане. През този интервал участниците ще могат да обогатят знанията и уменията си, да се учат от най-хубавите експерти в Теленор и да натрупат опит и убеденост. След привършване на присъединяване си, те ще получат опция да останат на непрекъсната работа или поддръжка за професионална реализация отвън компанията.

Програмата за хора с увреждания се организира годишно като част от дълготрайната тактика по корпоративна отговорност на Теленор и световната самодейност на Теленор Груп Open Mind. През 2015 година компанията посрещна първите петима участници в програмата, които работиха в дирекциите „ Управление на процеси “, „ Правни връзки “, „ Финанси “, „ Технологии “ и „ Грижа за клиента “, а през 2016 идната вълна от участници – още веднъж петима на брой се причислиха към екипите на „ Човешки запаси “, „ Грижа за клиента “, „ Маркетинг “.

PR обява
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР