Трима нови футболисти бяха повикани в лагера на мъжкия национален

...
Трима нови футболисти бяха повикани в лагера на мъжкия национален
Коментари Харесай

Дерменджиев викна трима дебютанти за Лигата на нациите |

Трима нови футболисти бяха извикани в лагера на мъжкия народен тим на България от селекционера Георги Дерменджиев за идните мачове от шампионата Лига на нациите.

Съставът ни приема Финландия на 15 ноември и гостува на Ирландия в заключителния си мач на 18 ноември.

Към селекцията на Георги Дерменджиев ще се причислят дебютанти. Това са бранителят на Берое Георги Ангелов и полузащитниците на ЦСКА 1948 Денислав Александров и Серкан Юсеин, които ще се включат в подготвителния лагер на представителния ни отбор в НФБ " Бояна ".

Междувременно стана ясно, че вратарят на Черно море (Варна) Георги Георгиев е дал позитивен тест за COVID-19 и това е повода той да отпадне от състава на България за мачовете в Лигата на Нациите.

Георгиев беше плануван като трети вид, откакто поради здравословни проблеми- болест с ковид в началото извиканите Николай Михайлов (Левски) и Пламен Илиев (Лудогорец) отпаднаха от сметките.

Първоначално беше извикан Иван Караджов от Арда (Кърджали), а за трети вратар е плануван Георгиев. Шуменецът си направил тест за ковид и се качил на колата за София, само че по пътя получил позвъняване, че пробата му е позитивен и няма по какъв начин да отиде на лагер.

При това състояние Георги Дерменджиев и хората от щаба се стопираха на младия Християн Василев от Берое, който се утвърди в отсъствието на контузения Душан Перниш.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР