Трима младежи откриха мъртва жена край самоковското село Говедарци. Трупът

...
Трима младежи откриха мъртва жена край самоковското село Говедарци. Трупът
Коментари Харесай

Откриха трупа на Ивелина, разказала драмата си в предсмъртни писма

Трима младежи откриха мъртва жена край самоковското село Говедарци. Трупът е на 56-годишна жена от София на име Ивелина, тя е открита мъртва в параклиса " Свети Мина “ в землището на с. Говедарци, в местността Мечкарица, написа " Вяранюз ". Параклисът се намира на 2 километра над селото, пътят до там е черен и мъчнопроходим за МПС-та при зимни условия. Към момента не излиза наяве по кое време е издъхнала дамата, от какъв брой време трупът е там и оповестена ли е за търсене от нейни близки. На 8 март тримата младежи от селото решили да посетят параклиса и да възпламенят свещица за здраве по случай рожден ден на един от тях.

При опит да влязат в параклиса вратата мъчно се отворила. Бутнали по-силно и при влизането изпаднали в смут, откакто видели безжизненото тяло на пода, покрито с рогозка до вратата. Тримата не познават умрялата. Веднага е подаден сигнал на 112. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при районно управление (на МВР) – Самоков. Констатирана била гибелта на дамата, при огледа били открити няколко предсмъртни писма. В края на едно е написала, че два пъти прави опит да постави завършек на живота си, само че третият ще бъде сполучлив поради тежко заболяване.

Местните споделят, че Ивелина е живяла от известно време в бунгало чартърен над с. Говедарци наоколо до писта Говедарци, само че от няколко дни не са я виждали. В селото се носеха няколко неофициални версии за гибелта на Ивелина. Една от версиите, които се стартират, е, че любовна тъга след раздялата със брачна половинка й я предиздвикала да посегне на себе си. Другата версия е, че 56-годишната жена е избрала сама да постави завършек на живота си поради тежко и трудно боледуване. Според чиновници на Министерство на вътрешните работи по първична информация няма данни за насилствена гибел и по-скоро става въпрос за трагичен случай. Тялото на умрялата е превозено с кола за спешна помощ до Съдебна медицина – София, където ще бъде осъществен оглед на натрупа и аутопсия за определяне повода за гибелта й. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР