Трима мъже са задържани по подозрение за грабеж и побой

...
Трима мъже са задържани по подозрение за грабеж и побой
Коментари Харесай

Маскирани крадци пребиха с лопата мъж в дома му за 650 лева

Трима мъже са арестувани по съмнение за обир и побой с лопата на човек в монтанското село Септемврийци, оповестиха от Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Нападението е станало във времето от 0:30 часа до 2:00 часа през нощта на 13 декември. Трима мъже с маски на лицата са нахлули в дома на самотно живеещ мъж на 59 години в село Септемврийци, нанесли са му голям брой удари по главата и тялото с юмруци и лопата, и са му лишили 650 лв.. Сигналът е подаден на сутринта от дъщерята на потърпевшия, която живее в София. Той незабавно е бил откаран до Центъра за незабавна здравна помощ във Вълчедръм, а полицията е задържала трима обвинени.

Мъжът е със строшен череп и голям брой пострадвания, нанесени му от трима маскирани мъже, които нахлули в дома му, с цел да търсят пари в Монтанско. Нападателите почнали да режат с ножица пръстите му, с цел да даде спестяванията си, описа мъжът пред NOVA.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 198 от Наказателния кодекс

Този обир е четвъртият в района от началото на годината, като досега е оголен един. През предходната година в региона има 10 грабежа, шест от тях са разкрити, прецизираха от полицейската дирекция в Монтана.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР