Трима мъже бяха застреляни при предполагаема атака за отмъщение в

...
Трима мъже бяха застреляни при предполагаема атака за отмъщение в
Коментари Харесай

Тройно убийство потресе хърватския град Сплит

Трима мъже бяха убити при хипотетична офанзива за възмездие в центъра на град Сплит, заяви „ Дойче Веле ”. Хърватската полиция задържа двама мъже, откакто в центъра на Сплит бяха убити трима души. Местните медии оповестиха, че стрелецът е отмъстил на наркодилъри, които са тормозели брат му, макар че няма публично удостоверение на тази информация.

Полицейски сили бяха ситуирани в центъра на втория по величина град на Хърватия - Сплит, след стрелбата. Очевидец в известния пристанищен град заяви, че е чул пукотевица. Впоследствие онлайн се появи видеоклип, показващ мъж, който се разхожда, носейки автомат. Кметът на Сплит Андро Кръстулович Опара удостовери, че причинителят е в ареста. „ Такъв акт не е следен от десетилетия “, написа Опара във Facebook.

По-късно полицията съобщи, че са арестувани двама души. " Единият от тях е обвързван с закононарушението, до момента в който вторият човек е очевидец ", се споделя в изказване на полицията, представено от хърватския публичен оператор HRT. Макар че формалните управляващи не са разгласили незабавно детайлности за стрелбата, няколко хърватски медии оповестяват, че стрелецът е 26-годишен професионален моряк и че жертвите му са свързани с търговията с опиати.

Според сплитския ежедневник „ Slobodna Dalmacija ”, един от братята на стрелеца е имал задължения към хора, участващи в проведена престъпност, като членове на незаконни кланове след това са заплашвали както задлъжнелия брат, по този начин и хипотетичния стрелец.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР