Трима кандидати ще се състезават за шефското място във В

...
Трима кандидати ще се състезават за шефското място във В
Коментари Харесай

Шефска надпревара! Инж. Росица Димитрова, Валери Миков и Мартин Петров ще мерят сили в конкурса да директор на ВиК-Благовеград

Трима претенденти ще се състезават за шефското място във „ В и К “ ЕООД- Благоевград. Двама някогашни и сегашният шеф на ВиК Мартин Петров ще мерят сили в оповестения от ВиК холдинг конкурс за шефското място в сдружението. Днес от холдинга разгласиха имената на позволените претенденти. Участие в състезанието са декларирали инж Инж. Росица Димитрова, която бе отпред на ВиК Благоевград дълги години и предшественикът на М. Петров, Валери Миков.

След обзор на документите им те са позволени за присъединяване в състезанието, защото дават отговор на посочените условия. Валери Миков бе отпред на сдружението към година, след което бе заменен от Мартин Петров, който до провеждането на конкурс е с краткотрайна заповед за ръководство. До края на март /28 март/ претендентите би трябвало да показват вижданията си за развиването на предприятието, след 6 април ще се проведат и интервютата с позволените претенденти.

П. Петров



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР