Трима гърци са арестувани в Александруполис, за това че са

...
Трима гърци са арестувани в Александруполис, за това че са
Коментари Харесай

Българка е била купена и държана насила в Гърция с цел трафик на хора

Трима гърци са задържани в Александруполис, за това че са " купили " и държали нелегално българка за трафик на хора, написа.

Трима гърци са задържани на 2 май по обяд в Александруполис от полицейски чиновници на Поддирекцията за сигурност в града. Срещу тях е формирано наказателно дело за трафик на хора и нелегално владение на документ за пътешестване, според от случая.

В съответната кореспонденция е включен и чужденец от България, чиито данни са открити и който се търси, показват гръцките управляващи.

Сутринта на същия ден полицейски чиновници от поддирекцията за сигурност в Александруполис са направили задълбочено следствие в регион на Александруполис и по-специално в региона на улица " Авантос ", с цел да открият чужденка, която по информация на телефон " 112 " е била арестувана от работодателя си срещу волята си, заради лишаване на документите ѝ за пътешестване.

По информация на Evros News.gr задържаните са мюсюлмани, които живеят в региона и са купили дамата от българин, като платили 1000 евро. Жертвата е открита в дома на задържаните, където се оказва, че е била трансферирана от задграничния причинител на 27 март тази година през Граничния контролно-пропускателен пункт Ормени. Според следствието дамата е била предадена на двамата поданици на Александруполис против уговорената парична сума от 1000 евро, с цел да обезпечи работа в дома им и да подписа брак със сина на единия от тримата задържани.

В единия от причинителите е открита персоналната карта на жертвата, която ѝ е върната.

Арестуваните мъже ще бъдат предадени на прокурора на Александруполис, а предварителното следствие се прави от Подразделението за сигурност на Александруполис.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР