Трима души са задържани за убийството на 63-годишен жител на

...
Трима души са задържани за убийството на 63-годишен жител на
Коментари Харесай

Трима нанесоха фатален побой на авер по чашка след мощен запой в Монтана

Трима души са арестувани за ликвидиране то на 63-годишен гражданин на село Николово. Това оповестиха от ОДМВР - Монтана. На 25 октомври 2020 година в 10.30 часа е получен сигнал от МБАЛ - Монтана , поделение по Съдебна медицина, че в секционна зала на патоанатомия е докарано тяло на мъж, който е умрял, в резултат на нанесен му предния ден побой, като в документите - известие за гибел, е посочено като причина - ликвидиране.

Тялото е на 63-годишен гражданин на село Николово, общ. Монтана , по главата и лицето на който има забележими следи от удари и кръвоизливи. В резултат на извършените оперативно-издирвателни мероприятия чиновници на районно управление (на МВР) - Монтана по „ горещи ” следи са открили трима поданици на монтанския кв. „ Огоста ”, за които има данни, че са съпричастни към осъщественото закононарушение – жена на 32 година и двама мъже на 33 година, и 41 година

Тримата са арестувани в полицейския арест на районно управление (на МВР) Монтана за период до 24 часа. По случая е осъществен оглед на местопрестъпление в къща в кв. „ Огоста ”, където при почерпка зародил скандал и побой сред умрелия и тримата арестувани.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 115 от Наказателен кодекс. Действията по следствието не престават под наблюдението на Окръжна прокуратура град Монтана.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР