Трима души от ромски произход са задържани в Пето столично

...
Трима души от ромски произход са задържани в Пето столично
Коментари Харесай

Много фотографи“ на мелето между цигани и българи, малко помирители

Трима души от ромски генезис са арестуван и в Пето столично районно полицейско ръководство за период от 24 часа по отношение на мелето столичния бул. " Владимир Вазов " в неделя.

Единият арестуван е престъпно проявен, другите двама са с чисто правосъдно минало.

 Счупена каруца, оглупял кон и всеобщ пердах сред роми и българи на бул. в София
Счупена каруца, оглупял кон и всеобщ пердах сред роми и българи на бул. в София

Полицията е задържала двамата съществени нападатели

Припомняме, побоят на столичния бул. е станал, откакто кон, влачещ счупена каруца, се е блъснал в автомобил, а водачът му се е опитал да задържи притежателя на животното. При опита да бъде спрян притежателя поражда спречкването.

На тримата арестувани е повдигнато обвиняване за нанасяне на междинна телесна щета.

Материалите по образуването произвеждане са предадени на Софийската градска прокуратура, осведоми комисар Николай Василев , шеф на Пето полицейско ръководство.

Той изрази страдание, че множеството хора, които са участвали на случая, са снимали с телефона си , вместо да оказват помощ да не се стигне до физическа разпра.

" За да се уверим изцяло коя страна е права и коя не, ще получим камерите от Столична община от този регион, с цел да се потвърди истината ", сподели още той и добави, че до момента не е имало подобен проблем в този столичен регион.

Василев изясни, че сигналът в неделя е получен към 11:00 ч. от незабавния телефон 112 за за побой сред българи и роми на столичния бул. " Владимир Вазов ".

Пристигналите на място служители на реда са открили, че се оказва помощ на потърпевшото лице от злополуката.

" Пътнотранспортното произшествие е станало с каруца и лек автомобил на червен светофар ", изясни още служителят на реда. Преди да стане злополуката каруцата е била натоварена с голямо количество материал за вторични първични материали . Явно лидерът на каруцата е желал да свърши по-бързо работа и е пришпорил коня. Така се е скъсала оста, която държи предните и задните колелета.

При придвижването си животното задира с каруцата един от колите, спрели на светофара.

Когато водачът е излязъл от автомобила и е изискал подпомагане от КАТ за полицейски екип, очевидно не е получил отговарящ отговор и това е довело до една физическа разпра сред двамата, изясняват от полицията.

Пострадалият е със зашито ухо и рана на главата , означи комисар Василев. Телесната щета е лека. Разпитана е приятелката на потърпевшия водач.

Самата каруца не е записана по законовия ред и няма регистрационен номер .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР