Трима души бяха ранени, един критично, а заподозреният е мъртъв

...
Трима души бяха ранени, един критично, а заподозреният е мъртъв
Коментари Харесай

3-ма ранени, заподозрян мъртъв при стрелба на претъпканата 6-та улица в Остин

Трима души бяха ранени, един сериозно, а обвиненият е мъртъв след пукотевица с присъединяване на полицията на претъпканата 6-та улица в Остин, Тексас, на Събота вечерта, сподели полицията.

Полицията в Остин сподели, че служителите на реда, извикани на мястото, са изстреляли оръжията си и обвиненият стрелец е бил ударен от стрелбата на служителите на реда и по-късно разгласен за мъртъв. Няма потърпевши чиновници. Не е ясно дали другите трима души са били убити от обвинения или от полицията.

Полицията реагира на случая в бар в центъра малко преди среднощ. Те са получили отчет, че някой се пробва да влезе в заведението с револвер, в нарушаване на раздел от Наказателния кодекс на Тексас, обвързван с нелегално носене на оръжие, сподели краткотрайният шеф на полицията в Остин Робин Хендерсън на брифинг рано в неделя сутринта. По това време Хендерсън сподели пред кореспонденти, че всяка информация, която могат да споделят по отношение на времевата линия на стрелбата и случилото се, е предварителна и може да се проме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР