Трима души бяха арестувани при полицейска акция в незаконна фабрика

...
Трима души бяха арестувани при полицейска акция в незаконна фабрика
Коментари Харесай

Арести в акция срещу незаконна фабрика за пиротехника в Италия

Трима души бяха задържани при полицейска акция в противозаконна фабрика за пиротехнически произведения в Италия. Властите предизвестяват прецизно да се съблюдават ограниченията за сигурност при потреблението на обичайните фойерверки

Ако до преди години традицията бе в среднощ да се изхвърлят през прозорците остарели движимости и стъклени предмети за шанс, новогодишните фойерверки взеха превес през последните десетилетия, изключително в Южна Италия и най-вече в региона на Неапол.

И за следващ път там сътвориха мощен експлозив наречен  „ D10S “ в чест на Марадона за  новата 2022 година. Бе открит от управляващите в противозаконна фабрика край градчето Нола. Иззети са  1 звук пиротехнически произведения.  Задържани са трима души.

Агенцията за запазване на околната среда ARPAC за област Кампания, уточни за нездравословно потреблението на новогодишните експлозиви освен тъй като могат да доведат до жертви, ранени и огромна нерешителност у домашните любимци, само че и тъй като замърсяват въздуха.

Позовавайки се на резултата от нарасналите стойности на концентрацията на фини частици, открити при посрещането на  2021 година, от организацията молят да се заобикаля потреблението на всевъзможен тип пиротехнически произведения. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР