Трима български боксови национали ще се качат на ринга в

...
Трима български боксови национали ще се качат на ринга в
Коментари Харесай

Трима български боксьори се качват на ринга в петък на олимпийската квалификация в Италия

Трима български боксови национали ще се качат на кръга в Бусто Арсицио, Италия през днешния ден в поредна тежка борба по пътя към продобиване на квоти за Олимпийските игри в Париж 2024.

Навръх Деня на дамата (8 март) в деяние ще забележим две от състезателките ни при дамите, като първа ще излезе Джоана Нуамеруе (66 кг) в трети дуел на кръг " Б " против представителката на Венецуела Юлианис Алварес. Програмата започва в 12:00 часа българско време.

Във вечерната стратегия за своята среща ще излезе и Златислава Чиканова, които при 50-килограмовите ще има за съперничка някогашната европейска шампионка Тетяна Коб от Украйна. Мачовете стартират в 21:00 часа наше време, а срещата с българско присъединяване е втора на кръг " А ".

Между дуелите на представителките ни при дамите ще забележим и втория мач на Кристиян Николов (80 кг), който ще боксира за място на 1/8-финалите против нидерландеца Градус Краус. Срещата е от следобедната сесия и е последна в листата на кръг " Б ", където програмата ще бъде открита в 16:30 часа българско време.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР