Трима българи получиха наряди за реваншите в плейофния кръг на

...
Трима българи получиха наряди за реваншите в плейофния кръг на
Коментари Харесай

Трима българи с наряди в евротурнирите

Трима българи получиха дежурства за реваншите в плейофния кръг на евротурнирите. Както е известно Георги Кабаков ще управлява " Омония " - " Гент " от Лига Европа с помощници Мартин Маргаритов и Диян Вълков, а до неотдавна санкции в България Ивайло Стоянов ще е четвърти. Стоянов пропусна пет кръга от шампионата ни.

Известният Конрад Плауц от Австрия ще им постави оценката, а дежурен пратеник на мача е Йосиф Томашко от Хърватия.

Германецът Харм Осмерс е на мача " Жалгирис " - " Лудогорец ", с помощници Роберт Кемпер и Доминик Шаал. Роберт Шрьодер е четвърти. Съдийски наблюдаващ е Матео Симоне Трефалони от Италия, а дежурен пратеник Заур Хаджи-Мухаремов от Азербайджан.

Ичко Лозев е съдийски наблюдаващ на " Фехервар " - " Кьолн " от Лигата на конференциите. Там арбитър е Али Палабиюк от Турция. Ивета Банкова отива дежурен пратеник на " Апоел " (Беер Шева) - " Университатя " (Крайова). Андрей Мединцев е трябвало да бъде пратеник на " Хайдук " - " Виляреал ", само че е болен и там отива французинът Филип Прюдон.

Португалецът Антонио Емануел де Карвальо Нобре, който е от най-слабата категория на УЕФА ще е на " Базел " - ЦСКА. Помагат му Педро Рикардо Ферейра Рибейро и Педро Нуно де Са Мартинс. Четвърти е Андре Фелипе Домингес да Силва. Съдийски наблюдаващ е Мартин Ингварсон от Швеция, а Октавиан Гога от Румъния е дежурен пратеник.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР