Трифонов директно изпрати държавата на трети избори и добави още

...
Трифонов директно изпрати държавата на трети избори и добави още
Коментари Харесай

Позицията на БСП: Трифонов изпрати държавата на трети избори

Трифонов непосредствено изпрати страната на трети избори и добави още една рецесия - парламентарна. Това, което видяхме, е информация на час по лъжичка - Мая Манолова и Христо Иванов ходили при него. Накрая се оказва, че двама служебни министри вървят на крайник да договарят с Трифонов. Ако това не е правилно, те би трябвало го кажат.

Това съобщи за bTV Явор Божанков от Българска социалистическа партия.

Това е първият коментар от левицата след изявлението на Слави Трифонов, в което той сподели, че няма да поддържа държавно управление, излъчено от Българска социалистическа партия. Колективният орган на партията ще се събере, с цел да реши какви ще са идващите стъпки и дали въобще ще се стигне до диалози с „ ИТН “. След като Българска социалистическа партия през вчерашния ден получи мандата от президента, Корнелия Нинова предложения „ Изправи се БГ! Ние идваме! “, „ Демократична България “ и „ ИТН “.

„ В кабинета ми пристигна член на Има Такъв Народ и сподели: „ Много одобрявам работата ви като министър, както и тази на Асен Василев. Мога ли да ви направя среща с Тошко Йорданов, тъй като доста бих се радвал да бъдете част от кабинета на Има Такъв Народ “. Беше направена втора среща, на която Тошко Йорданов пристигна при нас в офиса на Асен Василев и сподели: Бих се радвал да продължите като министри, ще ви направя среща със Слави Трифонов “, изясни служебният министър на стопанската система Кирил Петков.
Снимка: bTV
Той добави, че е последвала и среща с водача на Има Такъв Народ, който го е поканил в кабинета си и му е споделил: „ Кириле, бих се радвал да си министър “. Петков му е благодарил за поканата и му е дал отговор, че за него е доста значимо само да се свърши работа и че не гонят постове.

Във „ Facebook “ коментар пристигна и от Бойко Борисов, съгласно който всички са търсили постове от Борисов, както са се обръщали за постове и към него.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР