Тридневна руска сватба в луксозен хотел във Венеция завърши с

...
Тридневна руска сватба в луксозен хотел във Венеция завърши с
Коментари Харесай

Бой между българи и руснаци на сватба във Венеция

Тридневна съветска женитба в първокласен хотел във Венеция приключи с пердах сред гостите. Кръвопролитието бе предотвратено след намесата на полиция, оповестиха италианските медии. Според организация " АНСА " за тузарската женитба пристигнали 250 посетители от Източна Европа, само че най-много от Русия. Краят на тържествата обаче бил белязан от бурна разпра сред гостите по аргументи, които се обясняват.

В 7:30 часа сутринта в понеделник лодките с венецианската полиция били принудени да отидат до хотела, с цел да укротяват разгорещените пристрастености.Битките се разразили в 6 сутринта вътре в ресторанта на хотела. Много скоро боевете се преместили и отвън него, достигайки до кейовете пред хотела.

Двама телохранители и един барман, чиновници на хотела, се впуснали да потушават пристрастеностите, само че на вятъра.

32-годишен българин с букви К.В., както и двама руснаци на 26 и 31 година, си раздавали толкоз гневен юмручен пердах, съпроводен с ритници и шамари, че от него потърпевши и хората от личния състав на хотела.

Едва след идването на полицията тримата били разграничени и укротени. Срещу тях са заведени каузи за побой, заяви nbox.bg.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР