Тридесет и три дни продължават протестите с настояване за оставка

...
Тридесет и три дни продължават протестите с настояване за оставка
Коментари Харесай

Ден 33 на протести

Тридесет и три дни не престават митинг ите с гледище за оставка на държавното управление и на основния прокурор.  Вече повече от месец настояванията им остават без смяна - оставки на кабинета и на обвинител №1, отдалечено и машинно гласоподаване и свикваане на Велико национално заседание за промени в Конституцията.

От през днешния ден блокадите в столицата към този момент са две  -  на пл. " Орлов мост " и в региона на Министерския съвет.  В първия ден от новата седмица митинг иращите освободиха придвижването в региона на Ректората на Софийския университет в символ на благосклонност. Припомняме, че в петък малко преди изгрев полицията разчисти палатките и митинг иращите от трите кръстовища в София , както и лагерите във Варна, в Пловдив и в подстъпа към Автомагистрала " Тракия " край Стара Загора. Това усили негодуванието и още същата вечер митинг ните палатки още веднъж окупираха основните кръстовища в столицата. 

Тази вечер в 19.00 часа недоволни от работата на кабинета и на основния прокурор ще се съберат в така наречен " Триъгълник на властта, с цел да изискат техните оставки.  Организаторите от " Отровното трио " приканиха участниците в демонстрациите довечера да донесат със себе си по една книга , тъй като по думите им това ги дели от тези, против които митинг ират.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР