Тридесет и шест години след като Топ Гън предефинира екшън

...
Тридесет и шест години след като Топ Гън предефинира екшън
Коментари Харесай

Уникално авиационно филмово събитие даде началото на успешния полет на „Топ Гън: Маверик“ в родните кина

Тридесет и шест години откакто Топ Гън предефинира екшън жанра, трансформира Том Круз в международна суперзвезда и се настани трайно в попкултурата, най-дългоочакваното продължение в историята на киното – Топ Гън: Маверик влита в родните кина от през днешния ден, 26 май. Със спиращи дъха въздушни подиуми и каскади, снимани с IMAX камери в действителна среда и без намесата на компютърно генерирани резултати,филмът ще води феновете на изпълнено с адреналин свръхзвуково кинопреживяване, каквото единствено огромният екран може да предложи.

Малцина определени към този момент имаха опция да „ полетят в небето “ и да преживеят впечатляващото завръщане на Маверик за най-важната му и рискова задача досега. Вчера, 25 май, в неповторимата IMAX залата на Cinema City в Mall of Sofia се състоя първата за България и единствена по рода си в света премиера на Топ Гън: Маверик , на която извънредно участваха летци и хора от сектора. Атмосферата на събитието беше напълно в паметния жанр на Топ Гън, а възторжените и прочувствени реакции в залата свидетелстват, че създателите на Топ Гън: Маверик , отпред с неуморния Том Круз, който, в ролята си на продуцент и наставник на младите артисти, държи всички да летят в същински изтребители и сами да извършват комплицираните въздушни маневри, са създали настина заслужен филм, който с изключение на образно и механически впечатляващ, допира и сърцата. За неповторимото прекарване способстваха и специфичните, персонализирани приветствия от Том Круз и някогашния инструктор в Топ Гън и участник в продукцията на първия филм Дейв „ Bio “ Баранек, който пожела на феновете на чист български език „ наздраве “ и да се насладят на полета.  

Топ Гън: Маверик е поразяващо кинопреживяване, което ще допадне както на почитателите на оригинала, по този начин и на „ новобранците “, които за първи път се срещат с Маверик.

Топ Гън: Маверик е вкината, IMAX и 4DX от през днешния ден, 26 май. 

За кино лентата :

След повече от тридесет години работа като един от топ водачите на Американските  военноморски сили, Пийт „ Маверик “ Мичъл (Круз) е намерил мястото си – да доближава крайни лимити като смел тест водач и да отбягва покачванията, които биха го задържали на земята. Когато Маверик се оказва инструктор на специфичен отряд водачи от Топ Гън, трениращи за невиждана до момента задача, той се среща с лейтенант Брадли „ Рустър “ Брадшоу (Майлс Телър), наследник на починалия му сътрудник и най-хубав другар Ник Брадшоу – Гуус.

Изправен пред нестабилно бъдеще и преследван от предишното си, Маверик се сблъсква с най-дълбоките си страхове в задача, която изисква най-голямата жертва от тези, които ще бъдат определени да полетят.

Режисьор на Топ Гън : Маверик е Джоузеф Козински (Трон: Заветът, Забвение), а сюжетът е дело на Кристофър Маккуори (Обичайните обвинени, Мисията невъзможна: Разпад), Ерън Крюгер (Дъмбо, Дух в броня) иЕрик Уорън Сингър (Американска скица, Интернешънъл), по облици основани от Джим Кеш и Зак Епс мл. Продуценти са Джери Брукхаймър, Дейвид Елисън, Кристофър МакКуори и Том Круз. Автор на главния сингъл от саундтрака към кино лентата „ Hold My Hand “ е емблематичната и постоянно провокативна Лейди Гага.

Освен Том Круз и Майлс Телър (Дивергенти, Камшичен удар), в актьорския състав се включват и Вал Килмър, който се завръща като емблематичния Айсмен, Дженифър Конъли, Джон Хам, Ед Харис, Глен Пауъл, Луис Пулман, Моника Барбаро, Чарлс Парнел, Дани Рамирес, Джей Елис, Грег Тарзан Дейвис, Башир Салахудин, Мани Джакинто, Питър Марк Кендъл и др.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР