Три стипендии и възможности за професионална реализация ще предложат тази

...
Три стипендии и възможности за професионална реализация ще предложат тази
Коментари Харесай

Fibank и ВУЗФ стартират приема за магистърската програма Банков мениджмънт и инвестиционна дейност

Три стипендии и благоприятни условия за професионална реализация ще предложат тази година Fibank и ВУЗФ на най-мотивираните претенденти за образование в магистърската стратегия „ Банков мениджмънт и капиталова активност ”.
Приемът за образователната 2021/2022 година е по документи и към този момент е отворен. За облекчение на претендентите документите могат да се подават онлайн на следния линк:
Основната цел на програмата е да отговори на потребностите на стопанската система от на практика насочено обучение, основано на комбиниране сред одобрен и актуален бизнес с научен опит и експертност.
Съвместната магистратура на Fibank (Първа капиталова банка) и Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ) „ Банков мениджмънт и капиталова активност ” дава на практика умения в разнообразни области, като: организацията и ръководството на банковата дейност; даването на цялостно банково обслужване на другите пазарни сегменти; ръководството на финансовите опасности и проблематични активи, банковите и финансови системи, електронните тържища, различните вложения, интернационалните финансови организации и други.
Магистърската стратегия подсигурява икономическо обучение с най-високо качество и практическа устременост, като залага на образование, учредено на действителни бизнес проблеми и асимилиране на познания, умения и пълномощия, използвани в практиката на банковия и финансов бранш, както и интерактивен и резултатно насочен метод на преподаване.
Лекторите в програмата са потвърдени експерти-практици, измежду които и такива с богат опит в действителния банков бизнес в една от най-големите банки в България – Fibank.
В програмата „ Банков мениджмънт и капиталова активност ” преподават одобрени имена от академичната сфера: проф. доктор Даниела Бобева, проф. доктор Виржиния Желязкова, доцент доктор Маню Моравенов и господин Божидар Аршинков.
Сред преподавателите са и потвърдени експерти от екипа на Първа капиталова банка: Константин Арнаудов – шеф " Корпоративно банкиране ", Теодор Петров – шеф „ Картови разплащания ”, Орлин Ваташки – шеф „ Проблемни активи “, Николай Печев – зам. шеф „ Проблемни активи “, доктор Валентина Григорова-Генчева – шеф „ Злато и нумизматика ” и Росица Тонева – шеф „ Управление на човешкия капитал ”.
Магистърската стратегия е подобаваща както за икономисти, по този начин и за хора без икономическо обучение. Обучението за икономисти е с дълготрайност от 2 семестъра, а за неикономисти семестрите са 3, като първият е предварителен и се организира отдалечено.
Допълнителна информация за магистърската стратегия „ Банков мениджмънт и капиталова активност ” можете да откриете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР