Три са водещите задачи, които си поставям - целенасочена работа

...
Три са водещите задачи, които си поставям - целенасочена работа
Коментари Харесай

Фандъкова разкри какво за нея е София и как влиза в надпреварата за кмет

Три са водещите задания, които си слагам - целенасочена работа в кварталите, развиване на София като зелен и чист град и третата - строителството на метрото - това е план, който трансформира града ни ", сподели и пред БНР кметът на София Йорданка Фандъкова, която е претендент на ГЕРБ за четвърти мандат за столичен градоначалник.

Тя разгласи, че влиза в акцията с явен график за работа с нови планове и нови хрумвания.

"В листата за общински съветници, която приготвяме сега съм поканила хора, които са одобрени експерти в разнообразни сфери в работата на града и младежи със свежи хрумвания. София има потребност от нови хора и нова сила. Разбира се, че ще разгадавам на опитните сътрудници, които доста интензивно работиха за смяната на града до момента, само че за мен най-важна е смяната в структурата. Имаме нови провокации пред града ", разгласи столичният кмет и посочи, че се работи интензивно, с цел да бъдат обезпечени повече места в детските градини и ясли: "В момента строим 8 нови детски градини. Пет от тях ще бъдат приключени до края на годината. Започваме още 9 ".

По думите на Фандъкова акцията за кмет на София ще бъде сериозна и добави: "За мен изборите за кмет са избори за развиването и вероятността на града ни. Имала съм благоприятни условия и за други позиции, само че съм отказвала, тъй като за мен това е идеята, зад която съм застанала ".

Според столичния кмет обикновено е да се търси необятна поддръжка най-много за плановете за града, които са в полза на всички жители: "Винаги съм казвала, че тротоарите в София не са наследник и червен, а ляв и десен и се нуждаят от поправки ".

В предаването "12+4 " по стратегия "Хоризонт " Фандъкова напомни, че в интервала на ръководството на кабинета "Орешарски " е получавала отвод за финансиране на плана за метрото, само че Столичната община е поемала разноските, след което от Европейска комисия са получавани средствата. Тя оцени, че това е несъмнено стратегически план за столицата.

"Всеки в процеса на ремонта на улица "Граф Игнатиев " носи своята отговорност и аз няма да отхвърлям и моята ", съобщи кметът Фандъкова и напомни, че тя е налагала най-високите наказания в страната, глобявайки проектантите на този план за ремонт на знаковата софийска улица. Тя изрази очакване, че площад "Славейков " още веднъж ще се оживи, откакто бъде върнат там книжният пазар.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР