Три са новите варианти за дата за предсрочни избори -

...
Три са новите варианти за дата за предсрочни избори -
Коментари Харесай

Ето на кои дати може да гласуваме при нови избори

Три са новите разновидности за дата за предварителни избори - 19 март, 26 март или 2 април, заяви пред НоваНюз конституционалистът доцент Наталия Киселова.

" За пръв път мандатите се просрочват толкоз дълго, една от аргументите вторият да бъде връчен чак през днешния ден е усилието на ГЕРБ да оползотвори седемте си дни. Не съм уверена, че 7 дни ще има и за акад. Денков. Ако на следващия ден декларацията не събере поддръжка, е допустимо до края на седмицата той да върне мандата ", уточни тя.
-->
Според нея би трябвало да се търси поддръжка от ГЕРБ или Движение за права и свободи, с цел да има болшинство този мандат, по тази причина Политическа партия са избрали посредством декларация да се тества поддръжката. " Оръжията за Украйна могат да накарат Българска социалистическа партия да не ги поддържа, по Закона за противопоставяне на корупцията партиите имат друго мнение. Така че е допустимо да не се реализира кардинална поддръжка. Всички са обърнали взор към третия мандат и там могат да зародят забавни конфигурации ", разяснява доцент Киселова. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР