Три са жертвите на пожара, избухнал снощи в 18.40 ч.

...
Три са жертвите на пожара, избухнал снощи в 18.40 ч.
Коментари Харесай

Три станаха жертвите при снощния пожар в Благоевград

Три са жертвите на пожара, избухнал нощес в 18.40 ч. в жк. „ Струмско “ в Благоевград, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.

Късно нощес пламна апартамент на 7-я етаж на блок 18. В жилищата на идващия, финален етаж, бяха блокирани хора. Двама души от по-долните етажи са се пробвали да изоставен входа, само че са починали.

Един от тях е 40-годишен охранител, който примрял на стълбището и макар реанимационните дейности на екип на ЦСМП-Благоевград, е умрял. На стълбището е открита мъртва и към 63-годишна жена, починала също от задушаване.

Огнеборците са се пробвали да доближат до горящия апартамент през стълбищната площадка, само че желязната врата на горящия апартамент била заключена. Много време им е лишило, с цел да я разбият и да стартират гасенето. При разбиването й се получил резултата на комин през стълбището и пожарът се разгорял с нова мощ. В жилището е открит трупът на 78-годишния притежател на жилището, чието тяло е овъглено.
Неофициално: Мъж е умрял при пожар в жилищен блок в Благоевград (СНИМКИ)
Голям пожар избухна в квартал на Благоевград. Огънят е зародил към 18.30 в блок 18 на седмия етаж в жк " Струмско ". По непотвърдена ин...

Пред блока е пристигнала автовишка със стълба, само че повдигането й се забавило, тъй като се наложило да бъдат рязани дървета по тротоара. С автостълбата са избавени блокираните хора в прилежащите на горящия апартамент. Първо са свалени мъж и дете.

Съсед от прилежащия вход през терасата се е добрал до жилището на фамилията с две бебета-близнаци на 40 дни. С кола за спешна помощ те са били превозени до УМБАЛСМ „ Пирогов “.

В СПО на МБАЛ-Благоевград са признати татко, наследник и 15-годишно момиче със признаци на обгазяване. Освободени са за домашно лекуване.

Телата на двамата починали на стълбището са превозени до моргата на МБАЛ за аутопсия от правосъден доктор.

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР