Три от първите четири поставени тенисистки отпаднаха на четвъртфиналите на

...
Три от първите четири поставени тенисистки отпаднаха на четвъртфиналите на
Коментари Харесай

Лош ден за фаворитките в Абу Даби

Три от първите четири сложени тенисистки отпаднаха на четвъртфиналите на шампионата на твърда настилка в Абу Даби с награден фонд от 780 637 щатски $.

Водачката в схемата Дария Касаткина от Русия взе единствено три гейма против младата звезда на китайския тенис Цинвън Чжън и отстъпи с 1:6, 2:6 за 79 минути игра.

Бързо проваляне претърпя и четвъртата в схемата Вероника Кудерметова, която загуби с 3:6, 3:6 от Людмила Самсонова в напълно съветски конфликт.

Шампионката от " Уимбълдън " и финалистка от Откритото състезание на Австралия Елена Рибакина също не съумя да доближи до полуфиналите. Казахстанката, която е номер 3 в схемата, загуби с 6:3, 3:6, 2:6 от Беатриз Хадад Мая от Бразилия.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
От фаворитките напред съумя да продължи само номер 2 Белинда Бенчич. Олимпийска шампионка се оправи с американката Шелби Роджърс със 7:6(5), 6:2. Швейцарката навакса закъснение от 2:4 точки в тайбрека на първия сет и във втория нямаше огромни усложнения.

На полуфиналите Бенчич ще играе с Хадад Мая, до момента в който другият мач е сред Чжън и Самсонова.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР