Три от дружествата на групата ЧЕЗ в България - ЧЕЗ

...
Три от дружествата на групата ЧЕЗ в България - ЧЕЗ
Коментари Харесай

Дружества на ЧЕЗ в България успешно преминаха втори надзорен одит на системите за управление на качеството

Три от сдруженията на групата ЧЕЗ в България - „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД, „ ЧЕЗ България “ ЕАД и „ ЧЕЗ Електро България “ АД – сполучливо минаха през втори контролен одит на системите за ръководство на качеството за потвърждаване на стандарта ISO 9001:2015.  Одиторски екип от сертифициращата компания “ТЮФ Рейнланд България ” ЕООД ревизира документите и практическото използване на системата за ръководство на качеството, като наблюдава работните процеси в другите звена на фирмите. Външните инспектори показаха своето задоволство от откритата успеваемост на системите за ръководство на качеството, изпълняваните процеси, високата степен на ангажираност и добра организация на чиновниците на ЧЕЗ.
По-рано тази година още две сдружения на ЧЕЗ в България сполучливо опазиха интегрираните си системи за ръководство. „ ЧЕЗ Трейд България " ЕАД получи документи, че ползва стандартите: ISO 9001:2015 за ръководство на качеството; ISO 14001:2015, който подсигурява, че сдружението е внедрило най-високи стандарти за ръководство на околната среда; както и документ за новия интернационален стандарт ISO 45001:2018 за ръководство на здравето и сигурността при работа. През май тази година сдружението се сертифицира и по стандарта за енергиен мениджмънт ISO 50001:2018.
 Може ли Еврохолд да купи ЧЕЗ, Комисия за защита на конкуренцията се произнася още веднъж Може ли " Еврохолд " да купи ЧЕЗ, Комисия за защита на конкуренцията се произнася още веднъж
Може ли " Еврохолд " да купи ЧЕЗ? Комисия за защита на конкуренцията се произнася още веднъж, откакто съд анулира отхвърли на контролния орган от преди година. Сделката е п...
„ ЧЕЗ ИКТ България “ ЕАД също отбрани сертифицираните системи според интернационалните стандарти ISO 9001:2015 за ръководство на качеството и ISO 27001:2013 за ръководство на сигурността на информацията.
„ Резултатите от одитите потвърждават, че фирмите на ЧЕЗ в България безкомпромисно съблюдават одобрените интернационалните стандарти за ръководство на качеството, което ни разрешава да реализираме по-добро обслужване на клиентите и успеваемост на бизнес процесите “, сподели Душан Рибан, основен действен шеф на „ ЧЕЗ България “ ЕАД.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР