Три оферти вече има в Славия за вратаря Светослав Вуцов.

...
Три оферти вече има в Славия за вратаря Светослав Вуцов.
Коментари Харесай

Три оферти за Светослав Вуцов

Три предложения към този момент има в Славия за вратаря Светослав Вуцов. Всичките са от елитни шампионати, в това число има и такива от петте най-силни шампионати в Европа. Вуцов се наложи като титуляр при “белите” и се счита за извънреден гений. Стигна и до националния тим, където направи няколко мощни мача. Вуцов не е изнемощял и от проектите на нидерландския Аякс, един от клубовете, които са Мека за млади футболисти, написа 24 часа.

Грандът от Амстердам, който завоюва купата през уикенда, продаде камерунеца Андре Онана на Интер. Мартен Щекеленбург към този момент е на 39 години и от дълго време желае да се откаже. Така с контракт са нидерландците Джей Гортер (21 г.), Ремко Пасвеер (38 година, който е и треньор в школата) и полякът Пржемислав Титон (35 г.). Собственост на отбора е и хърватинът Доминик Котарски (22 г.), който е чартърен в родния си ХИТ (Горица).

Това значи, че се търси вратар, а Вуцов пасва идеално на профила на играчите, които се вземат от Аякс, с цел да бъдат развити и по-късно да им се вземат парите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР