Три малки деца изкараха от ареста 27-годишния Христо Куцаров, който

...
Три малки деца изкараха от ареста 27-годишния Христо Куцаров, който
Коментари Харесай

Невръстни дечица спасиха от ареста 27-годишния Христо, закопчан при полицейска блокада след бясна гонка

Три дребни деца изкараха от ареста 27-годишния Христо Куцаров, който беше задържан в краден Фолксваген Голф при полицейска обсада, откакто си спретна гневна гонка с ченгетата в Сунгурларско, написа " Флагман ".

Днес престъпно проявеният и осъждан мъж се яви пред Бургаския областен съд, с цел да апелира наложената му мярка " задържане под стража ". Основната защитна теза на неговия юрист бе, че Христо трябвало да се грижи за децата си.

Въпреки че Христо Куцаров направил действието в нарушаване на изпитателния период на друго закононарушение, той се помоли на правосъдния състав, да бъде пуснат под домакински арест. 27-годишният мъж имал 3 деца. Най-малкото от тях, бебе на 40 дни, бе доведено в коридорите на съда от майка му.

Прокуратурата твърдо се опълчи на настояването, акцентирайки, че Куцаров не е вписан в нито един от актовете за раждане на децата, а и закононарушението било извънредно смело. Държавният обвинител изясни, че това е нормална процедура за майката да се води като самотна и да получава по-високи детски. Освен това Христо по всякакъв начин погазвал закона, сядайки зад кормилото след приложимост на алкохол, макар че шофьорската му брошура е отнета след сходно закононарушение.

Припомняме, че предишния вторник Христо отмъкна голфа на 70-годишен дъртак от с.Лозарево, като се качил зад кормилото пийнал и без шофьорска брошура.

Днес в правосъдната зала възрастният мъж изясни, че желал да напомпи гумата на колата и отишъл да търси в гаража помпата, само че оставил ключовете на вратата на колата. В този миг Христо " оправил гумата " и тъкмо когато тръгнал да затваря вратата, блъснал несъзнателно стареца. Куцаров е закопчан след полицейска обсада по пътя сред с. Лозарево и Черница, след което непринудено върнал отмъкнатото немско возило на притежателя му.

Един от най-уважаваните бургаски магистрати Стефан Стойков промени мярка на Христо в домакински арест. Окръжният арбитър обаче предизвести Куцаров, че в случай че при инспекция ченгетата не го намерят на адреса, ще удостовери решението на Карнобатския областен съд и ще го върне зад решетките.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР