, три жени с личностна вражда помежду си ще влязат

...
, три жени с личностна вражда помежду си ще влязат
Коментари Харесай

Великденски кулинарен трибой в Hell’s Kitchen

, три дами с личностна омраза между тях ще влязат в оспорван трибой на тематика „ съвършената вечеря за Великден “. Победителят от кулинарния трибой ще получи назад готварската си куртка, а останалите две номинирани ще поведат синия и аления тим за решаващата вечерна резервация.
 Нина NOVA
Мариела, Нина и Гичка са номинираните за изпъждане тази седмица, а тази вечер трите ще влязат в оспорван кулинарен трибой на тематика „ съвършената вечеря за Великден “. Те ще би трябвало да показват няколко ястия, приготвени и подредени по метода, по който биха ги сервирали на фамилиите си, а началник Ангелов ще избере най-хубавата маса и ще върне готварската куртка на създателката ѝ.
 Мариела NOVA
Преди огромното готвене да стартира обаче, трите номинирани ще би трябвало да си завоюват време, като дават отговор на въпроси, свързани с българските национални обичаи .
 Гичка NOVA
Професионалистите, които не съумеят да се спасят от номинацията си ще би трябвало да поведат двата тима в решаващата за седмицата вечерна резервация. Напрежението в двете кухни още веднъж ще е огромно, само че ще бъде в допълнение подсилено и от специфичните посетители. Ернестина Шинова, Андрей Слабаков, Мария Гроздева и брачният партньор ѝ Валери Григоров ще гостуват на ВИП масата на синия тим, а Миролюба Бенатова, Ники Кънчев и Милен Цветков ще бъдат обслужвани от алените.
 посетители NOVA
Ще съумеят ли двата тима да задоволят усета на специфичните си посетители? Кой тим ще се оправи по-добре с вечерната резервация? Кой ще бъде третият номиниран и кой ще напусне надпреварата вечно, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на, както и на.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР