Три инсулта и сърдечен удар – това са последиците от

...
Три инсулта и сърдечен удар – това са последиците от
Коментари Харесай

Три инсулта и сърдечен удар – Деми Ловато за истината след свръхдозата

Три инсулта и сърдечен удар – това са последствията от свръхдозата, която американската поп звезда Деми Ловато взима през 2018 година Днес тя разкрива детайлности към случилото се в нов документален филм за себе си.

В филмовия откъс на Demi Lovato: Dancing with the Devil певицата споделя, че е била на косъм от гибелта, когато я откарват по неотложност в болничното заведение в Лос Анджелис – „ Докторите ми споделиха, че имам от пет до 10 минути ”. Инцидентът се случва след 6-годишен интервал, в който Ловато е „ чиста ” и не използва никакви упойващи субстанции.

Очаква се филмът да се появи на 23 март в YouTube. Неговата цел е да опише историята на момиче, което се сблъсква прекомерно рано със славата. Със своите разкази и мнение за този интервал от живота на певицата се включват също нейни близки и познати. Според някои от тях тя добре умее да прикрива действителното си положение и по този начин да ги заблуди, че всичко е наред.

Последствията от използването на опиати обаче не са по никакъв начин малко. По думите на Ловато поради мозъчното увреждане тя има слепи петна в зрението си, което я затруднява да извършва обикновени дейности – „ Дълго време ми беше доста мъчно да чета. Но когато съумях да прочета книга, доста се зарадвах. Това се случи към два месеца по-късно, тъй като зрението ми беше мощно замъглено ", изяснява певицата. Но поради проблемите с очите тя не може и да кара.



Ловато признава, че прави кино лентата, с цел да помогне на хората, които са били „ на същия път ” като нея, а също така и да разкрие непосредствено цялата истина пред почитателите си.

Кариерата на Деми Ловато стартира още в детска възраст с ролята си в сериала Barney and Frends, само че става известна като младеж в Disney Channel. Тя взе участие в известната кино поредност Camp Rock преди да стартира соловата си музикална кариера.

Зад гърба си има към този момент шест студийни албума и взе участие като арбитър в американската версия на The X Factor. Сред шлагерите ѝ са песните Sorry Not Sorry и Skyscraper, а преди четири години оглавява английската музикална ранглиста с парчето Solo.

С нездравословните субстанции Ловато стартира да злоупотребява още в тийнейджърските си години. През 2018 година излиза песента ѝ Sober, в която разкрива, че е чиста от шест години. Само месец по-късно се озовава в болница след свръхдоза, която слага главната тематика само че новия документален филм.

Автор: Маргарита Капитанска

 
Филм за Били Холидей показва една от най-тъмните й страни

  
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР