Три Грами номинации, 70 милиона продадени плочи, над 100 златни

...
Три Грами номинации, 70 милиона продадени плочи, над 100 златни
Коментари Харесай

Enigma идват за първи концерт в България

Три Грами номинации, 70 милиона продадени плочи, над 100 златни и платинени документа за продажба на албуми и макар тези зашеметяващи числа, мистериозният план Enigma рядко върви на турнета и прави лайв концерти. Tази година, по покана на Fest Team, те идват за първи път в България.

Концертът ще бъде на 23 октомври в зала 1 на НДК.

Enigma вълнува публиката по целия свят с неповторимата си комбинация от електронна, ембиънт и уърлд музика, а шлагерите им Sadeness, Return to Innocence, Gravity of Love и доста други, ще бъдат чути от истинските гласове на Enigma - Andru Donalds, Angel X и Fox Lima.

Когато Enigma се появява през 1980 година, немският продуцент на плана Michael Cretu, въодушевен да показа безусловно нова форма на артистично изложение с мистични и пробни съставни елементи, поставя началото на нещо, което скоро ще се трансформира един от най-популярните и загадъчни музикални планове. Уникален синтез от музикални стилове, първият албум “MCMXC A.D ” (1990) е повече от успешен и слага началото на поредност произведения и албуми, сливащи типичен и съвременни детайли – от григориански песнопения, етнически псалми, църковни камбани и органи до рап и дъбстеп въздействия.

Билетите за концерта в София влизат в продажба през днешния ден и са на цени от 66 до 140 лева в мрежата на Ticketstation и Eventim.bg.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР