Три години е разликата между Диляна Попова и сестра ѝ

...
Три години е разликата между Диляна Попова и сестра ѝ
Коментари Харесай

Диляна Попова и сестра й делили общо гадже

Три години е разликата сред Диляна Попова и сестра ѝ Елиза, само че са доста близки и в никакъв случай не са се приемали като конкуренция. А каката – Елиза, е не по-малко красива от Диляна.

Двете се разграничават по цвета на косите и по метода си на живот – едната от години е под светлините на прожекторите, а другата избира да е зад кулисите. Елиза е гримьор и е доста сполучлива в специалността си, печелила е наградата Моден гримьор на годината на влиятелния конкурс „ Златна игла “.

За разлика от синеокия модел, която няма шанс с мъжете, Елиза е щастливо омъжена за музикант.

Любопитна история изниква от тяхното детство. Двете израстват в с. Гулянци, Плевенско. Често се карали, а от време на време разногласията им прераствали и във физическа разпра. А най-големите кавги ставали, когато родителите налагали на Елиза, като излиза, постоянно да взема по-малката си сестра със себе си, споделя сп. Story.

Едно време в Гулянци майка им въртяла локалната дискотека, а татко им държал автосервиз, само че по едно време се изявявал и като DJ в заведението. Сестрите пък взели участие в подготовката на тематични купони, в които се включвали всички ергени от покрайнината. А Диляна и Елиза незабавно хващали окото.

Така се случило, че в един миг сестрите си паднали по едно и също момче. А то пък не можело да реши коя да избра и ходело и с двете в продължение на няколко месеца. Те знаели за това, само че вместо да си издерат очите, доста се забавлявали.

Именно Елиза обаче носи „ виновността “ Диляна да стане модел. Тя занесла фотография на сестра си в известна фешън къща и незабавно я харесали. Елиза и тя се пробвала като модел в Германия, само че след няколко месеца схванала, че подиумът не е за нея.

Източник: tialoto.bg

Снимка: Булфото
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР