Три досъдебни производства са образувани след специализирана полицейска операция на

...
Три досъдебни производства са образувани след специализирана полицейска операция на
Коментари Харесай

Резултат: Три досъдебни след МВР акцията в Кюстендил

Три досъдебни производства са формирани след профилирана полицейска интервенция на територията на Кюстендилска област, оповестиха от полицията.

Операцията през вчерашния ден е била по отношение на противопоставяне на икономическата престъпност, отбрана на политическите права на жителите, запазване на публичния ред и пътната сигурност. Тя е извършена на територията на Кюстендилска област от чиновници на ОДМВР, районните ръководства и чиновници на дирекция " Жандармерия ", прецизираха от полицията.

Проверени са били общо 17 търговски обекта, две питейни заведения, девет сервиза и автоморги, 13 заложни къщи, 8 пункта за изкупуване на метали. Проверени са 191 моторно-превозни средства и 319 души.

Образувани са три досъдебни производства. Те са за разваляне на непозната благосъстоятелност и за владеене на опиати. По едно от досъдебните производства е арестуван 77-годишен мъж, за разваляне на 30 овощни дървета в общински парцел в землището на с. Коркина, община Бобов дол, споделиха за Българска телеграфна агенция от полицията.

При профилираната интервенция са били формирани и 22 акта. Връчени са били и 12 протокола за предизвестие по Закона за Министерство на вътрешните работи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР