Три досъдебни производства са образувани след спецакция в Берковско, съобщиха

...
Три досъдебни производства са образувани след спецакция в Берковско, съобщиха
Коментари Харесай

Ударна спецакция в Берковско, вижте какво намериха униформените

Три досъдебни производства са формирани след спецакция в Берковско, оповестиха от Министерство на вътрешните работи в Монтана.
Те са за закононарушения срещу политическите права на жителите, за нелегално притежавано оръжие и наркотични субстанции.
Вчера, след сигнал от вкъщи на гражданин на с. Замфирово са конфискувани въздушна пушка "Хатсан Гризли " и найлоново пликче, съдържащо 0.5 грама суха зелена растителна маса, с присъщ цвят и аромат на марихуана. В платнена чантичка в багажното поделение на лекия му автомобил са открити книжен лист с редове от тетрадка с изписани 17 имена и телефонни номера и малко бяло хартиено листче с 18 персонални имена и прякори, против които имало разнообразни числа. При осъществено претършуване в стая на втория етаж от жилището на различен гражданин на обитаемото място са конфискувани нелегално притежавани 8 патрона от друг диаметър и железна сабя с инкрустации, с дължина 96 см.
В хода на акцията са тествани 6 МПС,12 лица, 9 адреса и 3 лица с престъпни прояви. Съставени са 4 акта по Закона за придвижване по пътищата и 6 предупредителни протокола по член 65 от ЗМВР. Работа по случаите продължава.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР